Deprecated: Korzystanie z wp_make_content_images_responsive uznawane jest za przestarzałe od wersji 5.5.0! Zamiast tego użyj wp_filter_content_tags(). in /home/webinterso/domains/intersolar.com.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861
Dla wielu osób produkty przygotowane metodą sous vide to zupełna kulinarna nowość.
Nasza firma od 24 lat zajmuje się tematem tej techniki gotowania.
Jej podstawową zaletą jest wyjątkowy i delikatny smak gotowanej potrawy oraz utrzymanie właściwości odżywczych.
Sous vide sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów i jednocześnie nie wymaga tak wielu przypraw czy ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki zostają zatrzymane w potrawach.
Pozbawione konserwantów wyroby przygotowane metodą sous vide posiadają od miesiąca do trzech przydatności do spożycia.
Dla branży HoReCa jedną z głównych zalet jest możliwość porcjowania zgodnie z zamówieniem klienta. Jesteśmy w stanie w dowolny sposób przygotować produkty dla państwa. Generuje to dwie podstawowe korzyści: łatwy transport i przechowywanie oraz łatwość rozliczania produktów po zorganizowanym wydarzeniu.
Z borowikami w śmietanie
115/165 g
W sosie pieprzowym
W sosie chrzanowym
W sosie miodowo - lawendowym
1 dzika gęś, karkówka z dzika, żeberka sarny, grzyby, śmietana słodka, bułka pszenna, sól, pieprz, papryka ostra, majeranek (świeży lub suszony), pietruszka zielona, liść laurowy, ziele angielskie